Jultorp Ranch är under ny ledning. Alla aktiviteter på Jultorp Ranch är för tillfället vilande.

Vi har nu valt att sätta ihop ett nytt team på ranchen och gör en nystart.

Vi ser fram emot att kunna erbjuda härliga upplevelser. De nya äventyr går i andra riktningar än tidigare men vi arbetar för att bygga vidare på den atmosfär som Jultorp Ranch är känd och älskad för. Vi har blivit större och har nu mer mark och skog bland annat ett nytt naturreservat som erbjuder fler och nya fantastiska upplevelser.

Välkommen åter!

Stora Saloonen

I vår stora saloon Bucking Barrel kan vi ta emot upp till 240 personer på fest eller konferens.

 

När man kommer in i den 450 kvm stora saloonen Bucking Barrel möts man av en innergård. Väggarna är klädda med mer än 100 år gamla faluröda ladgårds-brädor. Inne i hallen finns tre mindre hus-byggnader och mellan dessa ligger torget som fungerar som dansbana och nöjesplats eller som konferensrum och restaurang.

Över baren hänger uppstoppad elk, skjuten och konserverad i Colorado.

 

Här finns givetvis ochså plats för linedance. Vi lär er grunderna på ett kick och det krävs mycket för att inte ryckas med i denna härliga rytm och stämning. Vår stora och kraftiga musikanläggning har ett ypperligt ljud som imponerar på de flesta.

 

Det är i stora saloonen som de större festerna körs. När

vi före jul kör vårt AMERIKANSKA JULBORD har vi över 240 gäster per kväll. Då förutom maten kör vi en för oss specialskriven westernschow med artister från huvudstaden. Därefter är det Linedans och rodeo. Hela kvällen går i ett rasande tempo till modern countrymusik.

 

Över den åtta meter långa bardisken vakar ett stort Buffelhuvud, så att de som hänger vid baren inte hänger för länge. Väggarna är dekorerade med älg, hjorthorn och skinn samt en mängd gamla prylar. Dessutom finns ett jättestort elk-huvud inköpt från en jägare utanför Denver i Colorado

 

Toaletterna ser på utsidan ut som gamla utedass, men är givetvis riktiga fräscha WC på insidan.

 

I restaurangen får det plats 240 sittande gäster. Mindre grupper äter med fördel i lilla saloonen.

 

Barrel Rodeo

Barrel Rodeo är kvällsunderhållning för cowboys som vill kastas av utan att slå ihjäl sig! På konferenser och fester är det ett mycket populärt inslag.


Vår hembyggda Barrel Rodeo är en klädd tunna upphängd i fjäder-avlastade vajrar. Den är betydligt  svårare än den mekaniska tjuren, snabbare avkastning än på bankerna.

 

Den våghalsige rodeoryttaren grenslar tunnan, tar ett stadigt tag i repet som går runt tunnan och förbereder sig. När han är klar ger han klarsignal genom att nicka, och i samma ögonblick är han hjälplöst förlorad. Sitter ryttaren längre än 8 sekunder innan han landar i de mjuka madrasserna, så går jublet högt. Förresten så är det oftast tjejerna som sitter längst.

 

Stor tidsenlig western-saloon med rätt stuk! Här ryms både hästar och människor till härlig countrymusik.

 

 • Här äter vi och har roligt!
 • 240 sittande gäster
 • 450 kvm med trägolv
 • Stort dansgolv
 • Högklassig ljudanläggning med trådlösa mikrofoner
 • Trådlöst bredband i hela lokalen, även utanför
 • 8 meter lång bardisk

 

 

 

Har du en fråga?

* Namn:

* E-post:

* Telefon:

 

Bild: banner-bokningskalender.jpg

 

 

 • Boende och lokaler

  Vi har ett flertal hotellbyggnader, festlokaler, salooner och restaurangkök, förutom allt hästrelaterat som stall, stort ridhus, utebanor, ligghall och rundkorall.

 • Lilla Saloonen

  Breda björkplankor till golvet som håller för hästar. En svängd trappa som leder upp till balkongen på andra våningen där det finns tre enklare gästrum. Saloonen har naturligtvis en lång, massiv bardisk.

 • Stora Saloonen

  I vår stora saloon Bucking Barrel kan vi ta emot upp till 240 personer på fest eller konferens.

 • Boende

  Vi har fyra mysiga hotellbyggnader med totalt 30 rum med 59 bäddar att erbjuda.

 • Campen

  Campen är några grovtimrade hus med öppen framsida som ligger underbart vackert på en höjd med utsikt över en liten sjö.

 • Köket och maten

  God mat till gott att dricka är ljuvligt för själen, så när man åker bort för att slappna av och ha trevligt går det inte nog att understryka matens betydelse.