Jultorp Ranch är under ny ledning. Alla aktiviteter på Jultorp Ranch är för tillfället vilande.

Vi har nu valt att sätta ihop ett nytt team på ranchen och gör en nystart.

Vi ser fram emot att kunna erbjuda härliga upplevelser. De nya äventyr går i andra riktningar än tidigare men vi arbetar för att bygga vidare på den atmosfär som Jultorp Ranch är känd och älskad för. Vi har blivit större och har nu mer mark och skog bland annat ett nytt naturreservat som erbjuder fler och nya fantastiska upplevelser.

Välkommen åter!

 

Köket och maten

God mat till gott att dricka är ljuvligt för själen, så när man åker bort för att slappna av och ha trevligt går det inte nog att understryka matens betydelse.
 
Oavsett man arbetat hårt på hästryggen eller på konferensen, så måste maten vara god och ha en hög kvalité. Vi har ingen färdig meny utan låter råvaror och säsong avgöra vad vi serverar.

 

Uppe vid campen smakar den rökta lammfiolen alldeles utmärkt, då tillsammans med en Tequila och öl. Naturligtvis har vi även andra rätter.

 

Vår egen specialité som vi alltid har med på menyn är Jultorps egna American Pancakes med lönnsirap och vaniljsmör tillsammans med småkorv, bacon, sallad och potatischips.

 

Är du vegetarian eller har allergi av något slag så säg till i tid, så lagar vi annat för just dig.

 

 

 

 

Har du en fråga?

* Namn:

* E-post:

* Telefon:

 

Bild: banner-bokningskalender.jpg

 

 

 • Boende och lokaler

  Vi har ett flertal hotellbyggnader, festlokaler, salooner och restaurangkök, förutom allt hästrelaterat som stall, stort ridhus, utebanor, ligghall och rundkorall.

 • Lilla Saloonen

  Breda björkplankor till golvet som håller för hästar. En svängd trappa som leder upp till balkongen på andra våningen där det finns tre enklare gästrum. Saloonen har naturligtvis en lång, massiv bardisk.

 • Stora Saloonen

  I vår stora saloon Bucking Barrel kan vi ta emot upp till 240 personer på fest eller konferens.

 • Boende

  Vi har fyra mysiga hotellbyggnader med totalt 30 rum med 59 bäddar att erbjuda.

 • Campen

  Campen är några grovtimrade hus med öppen framsida som ligger underbart vackert på en höjd med utsikt över en liten sjö.

 • Köket och maten

  God mat till gott att dricka är ljuvligt för själen, så när man åker bort för att slappna av och ha trevligt går det inte nog att understryka matens betydelse.