Jultorp Ranch är under ny ledning. Alla aktiviteter på Jultorp Ranch är för tillfället vilande.

Vi har nu valt att sätta ihop ett nytt team på ranchen och gör en nystart.

Vi ser fram emot att kunna erbjuda härliga upplevelser. De nya äventyr går i andra riktningar än tidigare men vi arbetar för att bygga vidare på den atmosfär som Jultorp Ranch är känd och älskad för. Vi har blivit större och har nu mer mark och skog bland annat ett nytt naturreservat som erbjuder fler och nya fantastiska upplevelser.

Välkommen åter!

Boende

Boende och lokaler

Vi har fyra mysiga hotellbyggnader med totalt 27 rum med 57 bäddar att erbjuda.

 

Hotel Stumble In

Lagom snubbelavstånd från saloonen ligger vårt senast westernhotell som stod klart våren 2006. Här finns 34 bäddar fördelade på 17 rum med tvättställ. Toalett och dusch i mitten av byggnaden. Handikappanpassat.

 
Hotel Just Promise me

Hotel Just Promise Me, är ett litet hotell med 7 rum och 16 bäddar. Hotellet fick sitt namn efter ett av våra första Quarterston. De flesta rummen har egen toalett och gemensam dusch.

 

Lilla saloon

En trappa upp med utsikt från balkongen över saloonen finns tre gästrum med dusch och toaletter strax utanför rumsdörren.

 

 

 •  

 •  

 

 

 

Har du en fråga?

* Namn:

* E-post:

* Telefon:

 

Bild: banner-bokningskalender.jpg

 

 

 • Boende och lokaler

  Vi har ett flertal hotellbyggnader, festlokaler, salooner och restaurangkök, förutom allt hästrelaterat som stall, stort ridhus, utebanor, ligghall och rundkorall.

 • Lilla Saloonen

  Breda björkplankor till golvet som håller för hästar. En svängd trappa som leder upp till balkongen på andra våningen där det finns tre enklare gästrum. Saloonen har naturligtvis en lång, massiv bardisk.

 • Stora Saloonen

  I vår stora saloon Bucking Barrel kan vi ta emot upp till 240 personer på fest eller konferens.

 • Boende

  Vi har fyra mysiga hotellbyggnader med totalt 30 rum med 59 bäddar att erbjuda.

 • Campen

  Campen är några grovtimrade hus med öppen framsida som ligger underbart vackert på en höjd med utsikt över en liten sjö.

 • Köket och maten

  God mat till gott att dricka är ljuvligt för själen, så när man åker bort för att slappna av och ha trevligt går det inte nog att understryka matens betydelse.