Jultorp Ranch är under ny ledning. Alla aktiviteter på Jultorp Ranch är för tillfället vilande.

Vi har nu valt att sätta ihop ett nytt team på ranchen och gör en nystart.

Vi ser fram emot att kunna erbjuda härliga upplevelser. De nya äventyr går i andra riktningar än tidigare men vi arbetar för att bygga vidare på den atmosfär som Jultorp Ranch är känd och älskad för. Vi har blivit större och har nu mer mark och skog bland annat ett nytt naturreservat som erbjuder fler och nya fantastiska upplevelser.

Välkommen åter!

Bild: lilla-saloonen.jpg

Lilla Saloonen

Vintern 1995 på gårdsplanen i anslutning till dåvarande ridhuset byggde vi den här, vår första saloon. Med breda golvplankor, panel och sammetsliknande tapeter på väggarna, och med gamla rustika möbler, westerntavlor av kända amerikanska målare, skapade vi den klassiska westernkänslan, som idag kännetecknar Jultorp Ranch.
 

Breda björkplankor till golvet som håller för hästar. En svängd trappa som leder upp till balkongen på andra våningen där det finns tre enklare gästrum (med vånings sängar). Saloonen har naturligtvis en lång, massiv bardisk. Flyttar man undan möblerna så får vi ett dansgolv lagom för mindre sällskap. Saloonen är givetvis möblerad med gamla mysiga, välslitna möbler. Det är meningen att du skall känna dig hemma så snart som möjligt.

 

En bra musikanläggning med rejäla högtalare gör att det finns drag i musiken samtidigt som den spelar behaglig indianmusik till frukosten. Vi har en stor skivsamling med både country och annan musik. Dessutom kan du höra äkta amerikansk contryradio tom vi tar in via intenet. Vid borden får det plats ett 40-tal gäster, men även en mindre grupp känns rätt här.

ps.Stora saloonen klarar 240 sittande gäster.

 

En ofta påpekad fördel med Jultorp Ranch är att vi finns lång ute på landet. Här finns inga konkurrerande krogar som splittrar gruppen, utan man är nära tillsammans hela kvällen. Det är en viktig del i jultorpsandan.

 

 •  

 •  

 •  

 •  

 •  

 

 

Har du en fråga?

* Namn:

* E-post:

* Telefon:

 

Bild: banner-bokningskalender.jpg

 

 

 • Boende och lokaler

  Vi har ett flertal hotellbyggnader, festlokaler, salooner och restaurangkök, förutom allt hästrelaterat som stall, stort ridhus, utebanor, ligghall och rundkorall.

 • Lilla Saloonen

  Breda björkplankor till golvet som håller för hästar. En svängd trappa som leder upp till balkongen på andra våningen där det finns tre enklare gästrum. Saloonen har naturligtvis en lång, massiv bardisk.

 • Stora Saloonen

  I vår stora saloon Bucking Barrel kan vi ta emot upp till 240 personer på fest eller konferens.

 • Boende

  Vi har fyra mysiga hotellbyggnader med totalt 30 rum med 59 bäddar att erbjuda.

 • Campen

  Campen är några grovtimrade hus med öppen framsida som ligger underbart vackert på en höjd med utsikt över en liten sjö.

 • Köket och maten

  God mat till gott att dricka är ljuvligt för själen, så när man åker bort för att slappna av och ha trevligt går det inte nog att understryka matens betydelse.