Jultorp Ranch är under ny ledning. Alla aktiviteter på Jultorp Ranch är för tillfället vilande.

Vi har nu valt att sätta ihop ett nytt team på ranchen och gör en nystart.

Vi ser fram emot att kunna erbjuda härliga upplevelser. De nya äventyr går i andra riktningar än tidigare men vi arbetar för att bygga vidare på den atmosfär som Jultorp Ranch är känd och älskad för. Vi har blivit större och har nu mer mark och skog bland annat ett nytt naturreservat som erbjuder fler och nya fantastiska upplevelser.

Välkommen åter!

 

Lasso, hästsko- och stövelkastning

 -Nu har jag kastat lasso, sa en kille och slände iväg hela repet.  Att kasta lasso är både svårt och lätt när man kan det.  Både namnet och iden kommer från Spanien och följde med de spanska erövrarna till USA  Lasso är spanska och betyder fritt översatt cirkel. Frö början var lassot av flätat gräs eller råhud, och användes av alla vaqueros .

 

Kasta hästskor har väl alla gjort, men våra hästskor är dunderstora så man får ta i .

 

Stövelkastning är kanske en typisk midsommargrej men som inte så många provat. Man lägger ut ett måttband på 50m. Sedan gäller det att kasta stöveln så lång som möjligt men det gäller att stöveln landar så nära måttbandet som det går, annars blir det längavdrag. Otroligt roligt efter campens pilsner. Måste hållas utomhus annars ryker lamporna.

 

Bild: ROBERT-NILSSON-2.jpg

Stövelkastning.

 

 

Har du en fråga?

* Namn:

* E-post:

* Telefon:

 

Bild: banner-bokningskalender.jpg

 

 

 • Konferensaktiviteter

  Att ha konferens på Jultorp Ranch är att uppleva något annat än på de traditionella konferenshotellen. Här långt ute på landet, med de allt mer sällsynta grusvägarna blir gemenskapen total.

 • Lammfiol i Campen

  Efter ridningen tar vi en promenad upp till vår skogscamp. I Campen äter vi rökt lammfiol med öl och kanske en Tequila. Det är i campen efter Tequilan som snacket kommer igång.

 • Lasso, hästsko- och stövelkastning

  Lassokastning, hästskokastning luftgevärsskytte.

 • Segway - häst på två hjul

  Här gäller det att lära sig hålla balansen. Slalomtävling eller hästpolo i vår stora saloon. Man står på en platta mitt över hjulaxeln och håller i styret.

 • Human Table Football

  Otroligt kul lagspel där deltagarna blir spelpjäser som i det gamla fotbollsbordsspelet.

 • Femkamp

  En mängd olika moment där det viktigaste är att laget presterar tillsammans.

 • Laserlerduveskytte

  En enormt rolig och uppskattad aktivitet där alla kan vara med.

 • Rodeo

  Barrel Rodeo är kvällsunderhållning för cowboys som vill kastas av utan att slå ihjäl sig! På konferenser och fester är det ett mycket populärt inslag.

 • Kurs i linedance

  Vi lär er dansa Linedance till farten av modern countrymusik. En kraftfull musikanläggning lyfter taket om det behövs. En enormt rolig och uppskattad aktivitet, där alla kan vara med.